Sprengningsarbeider er ferdigstilt, men i forbindelse med tilkobling avløpsledninger har det vært noen dager med maskinell pigghammer som gir mye støy. Denne piggingen er nå ferdigstilt.

Det vil være noe vanlig gravemaskinarbeider knyttet til  planering, men dette har mye mindre støynivå.
Neste uke skal vi sette en kum i forbindelse med arbeider med vannledning for VAV og da vil det bli noen timer pigging den ene dagen. Etter dette blir det ikke behov for mer gravemaskin pigging i prosjektet.
Videre arbeider på ulike fag denne og neste uke er fordelt i følgende hovedarbeidsoperasjoner frem til påske:
  • Løsne vegg forskaling: Hver morgen ca. kl. 07:00 , ca. 30 min . For å løsne forskaling brukes hammer og et tiltak vi gjør er å benytte gummihammer, men må på noen vanskelige fester løsne med vanlig hammer.

  • Montere etasjedekke elementer: Fre 27/3, tirs. 31/3 og onsdag 01/4, hver dag ca. 1 time med justering hammer, vi strammer først uten hammer så etter strammes det med hammer.

  • Innfesting div utstyr i betong: ca. 1 time totalt pr dag. Ved boring i betong så kan vi dempe støy mot dere på de fleste tilfeller med bærbar isopor plate for lyddemping, men ikke alle boringer hvis de er på stige eller vanskelig tilgjengelig.

  • Løsne etasjedekke støtter: Dette utføres først med vanlig hammer mot metall grunnet stor tyngde, så blir de skrudd ned. Det er ca. 1 time totalt på en dag med disse arbeidene, ca. annenhver dag.

  • Støping betong: Ved støping betong må det brukes en vibrator. Utføres torsdag 26/3 og torsdag 2/4 ca kl 12.00 - 15.00, lavt støynivå.

 

Hilsen 
Røkke Eiendom